Theedrinken is al een tijd heel populair. Maar wat is nu het verschil tussen zwarte, groene en witte thee en tussen thee en een infusie? Hoe zet je een goede pot thee? Is thee nu echt zo gezond als beweerd wordt? Zijn high tea en afternoon tea synoniemen? Deze antwoorden en allerlei andere theeweetjes vind je in Tijd voor thee.Topchef en theeliefhebber Guy Van Cauteren gebruikt thee echter ook in de keuken en hij verbluft je met zijn eigen recepten in dit boek. En wat is er leuker dan een traditionele high tea? In Tijd voor thee vind je tal van zelfgemaakte hartige en zoete hapjes om je gasten te verwennen: sandwiches, miniquiches en bladerdeeghapjes, scones, muffins, soesjes en koekjes
Al verkrijgbaar vanaf € 9,90.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 9,90 | Bestellen |
Guy Van Cauteren maakte naam als de sterrenchef van restaurant 't Laurierblad en was ook de allereerste tv-kok in Vlaanderen nog voor deze term bestond. Zogezegd op rust blijft dit culinaire wonderkind actiever dan ooit. In auteur Stefaan Van Laere...
'Koken is geen kunst, het is een ambacht.' zegt Guy Van Cauteren, chef van restaurant 't Laurierblad in Berlare. Dit boek vertelt het passionele verhaal van meer dan 40 jaar gastronomie. Voor Van Cauteren zijn recepten enkel aanzetten die de individualist...