Wat maakt de verleidelijke aardbei zo uniek en anders dan andere vruchten? En welke culinaire troeven heeft de bloedrode en bloedmooie vrucht in haar mars? Aanraken mag. De aardbei toont zich in dit boek van haar allerlekkerste kant. De Vlaamse topchefs Lieven Lootens en Paul Rapati en de Nederlandse topchef Hein Willemsen en patissier Jos van Velzen geven met veel liefde hun meest verrassen recepten met aardbeien prijs. Met hen tovert u stap voor stap een origineel aardbeiengerecht op tafel. Kijken mag uiteraard ook. De al even verleidelijke foto's van meester-fotograaf Philippe Debeerst laten de aardbei zien zoals ze op haar best is. In Aardbeiden, Verleidelijk lekker vindt u ook alle leuke faits divers over de - zeshonderd! - verschillende soorten aardbeien, boeiende achtergrondinformatie over de herkomst van deze sappige vrucht, haar doorbraak in de Lage Landen, haar reputatie en de finesses van het kweken. Een ode aan de leading lady onder de rode vruchten.
Al verkrijgbaar vanaf € 13,99.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 13,99 | Bestellen |
Al sinds de prehistorie staat kaas op ons menu. ’s Morgens bij de boterham, als fondue en in gratin, bij het aperitief en als dessert. Lekker met een glaasje wijn en port, of een stevige pint, zelfs bij jenever of whisky. Verrassend veelzijdig. Kaas...
Genièvre et pèkèt. Notre eau de vieIl est parfait aussi bien à l’apéritif que comme digestif après un bon repas. Pour les uns, il sert de remontant en cas de coup de pompe, pour les autres il est la garantie de passer une douce nuit. Le genièvre,...
- Nostalgie naar de gerechten uit je kindertijd- Een unieke blik in de keuken van Winiefred Van KillegemAndijvie of hutsepot klaarmaken zoals grootmoeder of moeder? Met veel geduld, een enorme vakkennis én liefde voor verse, zelfgekweekte producten…...