Al sinds de prehistorie staat kaas op ons menu. ’s Morgens bij de boterham, als fondue en in gratin, bij het aperitief en als dessert. Lekker met een glaasje wijn en port, of een stevige pint, zelfs bij jenever of whisky. Verrassend veelzijdig. Kaas is een feest voor onze zintuigen én komt uit alle hoeken van de wereld.Wat zijn de nieuwste kaastrends? Is kaas eten ook echt gezond? Kan je kaas best in de koelkast bewaren? Lusten muizen kaas? Hoe stel je een gevarieerde kaastafel samen? Waar vind je het recept voor de krokantste kaaskroketjes? In welk land maakt men de Tête de Moine?De smaak van kaas biedt je een uitgebreid overzicht van verschillende soorten kazen en belangrijke kaasregio’s. Het vertelt je alles over de enorme diversiteit aan geuren, kleuren en smaken, het productieproces en de geschiedenis van kaas. Naast boeiende faits-divers en praktische tips over dit lekkers, geven een aantal topchefs hun meest originele en smakelijke recepten met kaas.
Al verkrijgbaar vanaf € 14,90.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 14,90 | Bestellen |
Wat maakt de verleidelijke aardbei zo uniek en anders dan andere vruchten? En welke culinaire troeven heeft de bloedrode en bloedmooie vrucht in haar mars? Aanraken mag. De aardbei toont zich in dit boek van haar allerlekkerste kant. De Vlaamse topchefs...
Genièvre et pèkèt. Notre eau de vieIl est parfait aussi bien à l’apéritif que comme digestif après un bon repas. Pour les uns, il sert de remontant en cas de coup de pompe, pour les autres il est la garantie de passer une douce nuit. Le genièvre,...
- Nostalgie naar de gerechten uit je kindertijd- Een unieke blik in de keuken van Winiefred Van KillegemAndijvie of hutsepot klaarmaken zoals grootmoeder of moeder? Met veel geduld, een enorme vakkennis én liefde voor verse, zelfgekweekte producten…...