Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Bakken met kennis
 

Bakken met kennis

Eke Mariën

Eke Mariën leert ons 'het waarom' van het bakproces, op dezelfde manier waarop hij on 'het waarom' van het koken leerde in Cook & Chemist Bakken met kennis is dé gids om de juiste technieken voor het bakken van koek, gebak, taart en brood onder de knie te krijgen en om achter 'het waarom' van deze technieken te komen. Waarom is mijn cake droog? Waarom is het ene koekje hard en het andere smeuïg en zacht? Of waarom wil mijn meringue maar niet mooi stijf worden? Met Bakken met kennis leer je hoe je jouw bakresultaten kunt perfectioneren. Eke Mariën geeft in dit boek praktische informatie waarmee je direct aan de slag kunt en de theorie om te begrijpen waarom je het zo moet doen. De functies van The big five - bloem, eieren, water, vocht en vet - worden uitgebreid behandeld. Door met deze ingrediënten te leren experimenteren, lukken je baksels beter en krijg je bovendien meer grip op bakken zonder gluten, zonder geraffineerde suiker, zonder verzadigd vet of dierlijke producten. Maar Bakken met kennis is vooral een lekker bakboek. De hoofdstukken Koekjes, Cake, Taart, Gebakken lucht, Hartige taart en Brood bevatten ruim 80 recepten, zodat je zelf met al die kennis aan de slag kunt gaan.

Al verkrijgbaar vanaf € 99,95.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 99,95 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van 100x Hollands
 

100x Hollands

Een culinaire zoektocht via social media100 x Hollands is de start en tevens het slotakkoord van een grootschalig multimediaal project, waarin culinaire duizendpoot Eke Mariën op zoek gaat naar het antwoord op de vraag: Wat eet Nederland?Via diverse...

€ 12,-
Meer info

 
Afbeelding van Het Boerenjongens Kookboek
 

Het Boerenjongens Kookboek

"Wij werken met verse producten die we van dichtbij halen bij productenten die we persoonlijk kennen. Ambachtelijke kaasmakers, worstendraaiers, groente- en fruittelers en handelaren in thee, sapjes, jam of chocolade die allemaal met liefde hun werk doen...

€ 13,95
Meer info

 
Afbeelding van Keukenlab
 

Keukenlab

ALS JE BEGRIJPT WAT ER IN JE PANNEN GEBEURT, WORD JE VANZELF EEN BETERE KOK EN KRIJG JE MEER CONTROLE IN DE KEUKEN. Met dit idee in hun achterhoofd schreven Eke Mariën en Jan Groenewold dit kookboek. Ze maken in begrijpelijke taal de wetenschap van...

€ 38,99
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024