Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Keukenlab
 

Keukenlab

Eke Mariën

ALS JE BEGRIJPT WAT ER IN JE PANNEN GEBEURT, WORD JE VANZELF EEN BETERE KOK EN KRIJG JE MEER CONTROLE IN DE KEUKEN. Met dit idee in hun achterhoofd schreven Eke Mariën en Jan Groenewold dit kookboek. Ze maken in begrijpelijke taal de wetenschap van het koken inzichtelijk en laten zien hoe je de beste resultaten bereikt in je eigen keukenlab. Van het bakken van luchtige briochebroodjes en perfecte friet tot het vangen van aroma's in sauzen en schuimen. Mariën en Groenewold nemen 15 processen die aan de basis liggen van het koken (zoals Maillard-reacties, karamellisatie, verdamping, emulgeren, oxidatie, etc.) onder de loep. De theorie achter deze processen wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden en recepten uitgelegd. Je leert zo precies hoe je je eigen kookresultaten kunt perfectioneren.

Al verkrijgbaar vanaf € 38,99.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 38,99 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van 100x Hollands
 

100x Hollands

Een culinaire zoektocht via social media100 x Hollands is de start en tevens het slotakkoord van een grootschalig multimediaal project, waarin culinaire duizendpoot Eke Mariën op zoek gaat naar het antwoord op de vraag: Wat eet Nederland?Via diverse...

€ 13,-
Meer info

 
Afbeelding van Antipasti!
 

Antipasti!

Antipasti!Prijs: 14,95 ISBN: 978-90-76218-53-3 Uitvoering: hardcover/gebonden Omvang: 180 p. Formaat: 210 x 210 mm Wat kan de eetlust beter opwekken dan knapperige crostini's, een paar plakjes prosciutto, een schaaltje gevulde olijven of gemarineerde...

€ 12,99
Meer info

 
Afbeelding van Het Boerenjongens Kookboek
 

Het Boerenjongens Kookboek

"Wij werken met verse producten die we van dichtbij halen bij productenten die we persoonlijk kennen. Ambachtelijke kaasmakers, worstendraaiers, groente- en fruittelers en handelaren in thee, sapjes, jam of chocolade die allemaal met liefde hun werk doen...

€ 13,95
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024