"Wij werken met verse producten die we van dichtbij halen bij productenten die we persoonlijk kennen. Ambachtelijke kaasmakers, worstendraaiers, groente- en fruittelers en handelaren in thee, sapjes, jam of chocolade die allemaal met liefde hun werk doen en altijd op zoek zijn naar de ultieme smaakbeleving. En dat proef je" - Eke Mariën & Lenno MunnikesOp het hippe Amsterdamse eiland IJburg is de Boerenjongens eetwinkel gevestigd. Hier bereiden de Boerenjongens stadse meeneemmaaltijden en lekkere broodjes met ingrediënten vers van het land en het liefst uit de buurt. Er worden zo veel mogelijk biologische en fairtrade producten gebruikt en dat is goed voor de boer, de dieren, het land en voor jou!In Boerenjongens kookboek gaan Mariën en Munnikes terug naar de basis. Zij laten zien dat biologische producten niet duur hoeven te zijn, zoals veel mensen nog steeds denken, als je maar kookt volgens de seizoenen.Eke Mariën en Lenno Munnikes zijn 2,5 jaar geleden Boerenjongens eetwinkel gestart. Na een intensieve samenwerking zijn hun wegen gescheiden; Eke beheert de eetwinkel en is de kokende helft van duo Cook & Chemist. Lenno is nu als culinair expert en manager werkzaam bij Organic te Amsterdam. Boerenjongens kookboek:- laat zien dat gebruik van biologisch geteelde producten niet...
Al verkrijgbaar vanaf € 13,95.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 13,95 | Bestellen |
Een culinaire zoektocht via social media100 x Hollands is de start en tevens het slotakkoord van een grootschalig multimediaal project, waarin culinaire duizendpoot Eke Mariën op zoek gaat naar het antwoord op de vraag: Wat eet Nederland?Via diverse...
Eke Mariën leert ons 'het waarom' van het bakproces, op dezelfde manier waarop hij on 'het waarom' van het koken leerde in Cook & Chemist Bakken met kennis is dé gids om de juiste technieken voor het bakken van koek, gebak, taart en brood onder de...