Ambachtelijke producten om thuis te maken.Weten waar je voedsel vandaan komt, is een vraag waar steeds meer mensen mee bezig zijn. De beste manier om erachter te komen is het zelf te maken: pensen draaien, zuurdesembrood en taart bakken, confituur bereiden, bier brouwen, kaas, chutney of paté maken, pralines vormen, ...Garage culinair vertelt het verhaal van 16 gedreven culinaire amateur ambachtslui en hun authentieke producten. Hun enthousiasme inspireert iedereen die thuis zelf aan de slag wil. Het boek is ook een handleiding voor de hobbykok. Met de stap voor stap foto's volg je de bereiding van elk product op de voet. De thuiskok kan zich uitleven met de gerechten die bij elk product horen. Bovendien schetsen culinaire historici de oorsprong van al deze lekkere ambachten. Een doe-boek dat inspireert om thuis in het tuinhok, o zolder of in de garage te starten met een nieuwe hobby. Een culinaire hobby.
Al verkrijgbaar vanaf € 12,50.
Aanbieder | Prijs | ||
---|---|---|---|
1 nummer voor € 12,50 | Bestellen |
Originele opvolger van 'Chefs op hete kolen' Barbecueën is nog nooit zo populair geweest. De tijd dat enkel worstjes, ribbetjes en kippenboutjes op de grill belandden, is stilaan voorbij. BBQ'en betekent ook verfijnd koken op gastronomisch niveau....
De wonderbaarlijke geschiedenis van onze lekkerste gerechten en waar je ze best kan vinden en proeven:• Wie maakte de eerse filet américain? • Waarom eten we konijn met pruimen? • En bloedworst met appelmoes? • Wanneer werden...
Zoete desserts kun je perfect combineren met wijn, mits je een aantal regels in acht neemt. Na de succesboeken Groenten & wijn, Kaas & wijn, Vis & wijn en Vlees & wijn neemt auteur Marc Declercq de combinatie van nagerechten en wijn onder de loep. Als...