Blaadjes.nl
 

 
Afbeelding van Primeurs
 

Primeurs

Marc Declercq

Wist je dat de kabeljauw de kolonisatie van Noord-Amerika heeft gestimuleerd? Dat een predikant uit Terneuzen de eerste was die aardperen in Europa teelde? En dat Sint-Jacobsschelpen licht en donker kunnen onderscheiden door een vijftigtal groene oogjes langs de rand van de schelp? In De Primeurs belicht Marc Declercq de achtergronden van bekende en minder bekende seizoensproducten. Hij vertelt over hun oorsprong, hun eigenschappen en hun gebruik in de keuken.

Al verkrijgbaar vanaf € 24,99.

Aanbieder Prijs  
1 nummer voor € 24,99 Bestellen

Ook interessant

 
Afbeelding van CHEFS AAN BAKBOORD
 

CHEFS AAN BAKBOORD

Originele opvolger van 'Chefs op hete kolen' Barbecueën is nog nooit zo populair geweest. De tijd dat enkel worstjes, ribbetjes en kippenboutjes op de grill belandden, is stilaan voorbij. BBQ'en betekent ook verfijnd koken op gastronomisch niveau....

€ 9,75
Meer info

 
Afbeelding van De Oude Belgen
 

De Oude Belgen

De wonderbaarlijke geschiedenis van onze lekkerste gerechten en waar je ze best kan vinden en proeven:• Wie maakte de eerse filet américain? • Waarom eten we konijn met pruimen? • En bloedworst met appelmoes? • Wanneer werden...

€ 54,99
Meer info

 
Afbeelding van Desserts & Wijn
 

Desserts & Wijn

Zoete desserts kun je perfect combineren met wijn, mits je een aantal regels in acht neemt. Na de succesboeken Groenten & wijn, Kaas & wijn, Vis & wijn en Vlees & wijn neemt auteur Marc Declercq de combinatie van nagerechten en wijn onder de loep. Als...

€ 14,98
Meer info

Bol Sale 2024
Bol Sale 2024